Del denne siden

Tjenester

Arbeidshverdag med energi – hos deg?

Synes du det er viktig å oppleve arbeidsdager fylt av energi? Liker du å få ny kunnskap, gjerne presentert på en annerledes måte? Liker du å bli invitert til å reflektere over tema som oppleves relevante for deg, sammen med kolleger eller andre? Ta en titt på dette!


ORKU

Det gode arbeidsmiljøet

Det gode arbeidsmiljøet skapes sammen. Det gir energi, retning og resultater å ha det gode arbeidsmiljøet som hovedmål i HMS-arbeidet i virksomheten.

Temaet formidles i foredrag, gjennom dialog og arbeidsøkter, og tilfører nye tanker og verktøy for veien videre i arbeidshverdagen. ORKU kan delta med oppfølgingssamlinger i virksomheten.


Kommunikasjon på arbeidsplassen – et grunnlag for det gode arbeidsmiljøet, samspill og arbeidshverdag med energi. Nye verktøy, innfallsvinkler og muligheter presenteres og utprøves. 


Lederstøtte

ORKU ønsker å være samtalepartner og støttespiller til ledere i små og mellomstore bedrifter. Her har ledere ofte ikke har et stort nettverk rundt seg. Ledere trenger innimellom «noen» å snakke med om utfordringer de står i eller når lederhverdagen kjennes litt ensom. Det kan være både nødvendig og godt å ha noen å lufte tanker med, eller lete etter muligheter i ulike situasjoner.

ORKU vil dele kunnskap, utfordre, stille spørsmål og med det bidra til at lederen finner sin vei.

Møter kan gjennomføres ved en «walk and talk», i et møterom eller på skjermen.

 

Samarbeid ORKU og Ava Everland

Dagny fra ORKU og Kjersti, som opptrer og gir ut musikk under kunstnernavnet Ava Everland, samarbeider om å gi deg og virksomheten din påfyll i arbeidshverdagen.


Vårt unike konsept er å kombinere fagkunnskap og kunst ved å dele tekst og musikk som en helhet. Vårt mål er at du kan få en god opplevelse og en hyggelig stund, men også at du kan berikes, berøres, reflektere og ha muligheter for nye valg.


Temaene våre tar utgangspunkt i boka Arbeidshverdag med energi. Men med lang og bred erfaring og kunnskap fra ledelse, arbeidsmiljø og HMS er det mye mer som kan settes på dagsorden. Vi tilpasser innholdet etter en prat med dere, fordi vi ønsker at det skal oppleves som nyttig og viktig å dele tid sammen med oss.


Hvem er vi

Dagny har hatt arbeid knyttet til arbeidsmiljø i det meste av yrkeslivet, som leder, konsulent, kursholder og rådgiver. Hun brenner for å skape gode arbeidsmiljø, der folk opplever mestring og arbeidsglede. Det bygger på gode systemer for HMS og gode rutiner for å forebygge og håndtere utfordringer som kan komme. Men arbeidsgleden hjelper oss videre - mot helsefremming og engasjement, og er et godt sted å være for ansatte, ledere og dermed bedriften selv.


Kjersti er å finne under artistnavn Ava Everland på Spotify og sosiale medier. Hun har sangutdannelse blant annet fra Escuela de Musica Creativa, (utøvende moderne musikk), i Madrid. Hun er freelance vokalist, dirigent for «Gledeskoret» på et eldresenter (inspirert av «Demenskoret» på NRK) og er kvinnelig vokalist i «The Future – A Tribute to Leonard Cohen» med Leonard Cohen`s musikk. Kjersti formidler på sin særegne måte egne og andres låter som underbygger tekster og tema.


Her er det bare muligheter! Inviter oss til:

Arbeidsstedet ditt. For å «krydre en lunsj»? Til sommeravslutningen eller på ledersamlingen? Som en temadag der dere setter arbeidsmiljø med energi på agendaen?

En sosial samling. I ditt lag eller forening? En «gavepakke» til en jubilant eller en feiring?


Ta kontakt med oss

Håper du har blitt nysgjerrig og har lyst til å ta en helt uforpliktende prat med oss eller sende en forespørsel?


Telefon Dagny: 994 91 835

E-post Dagny: orku@lyse.net

Telefon Kjersti: 975 83 841

E-post Kjersti: ava.everland@gmail.com


Nettside: www.orkublogg.com

Kontaktskjema: Kontakt | ORKU Arbeidshverdag med energi (orkublogg.com)













Et bilde som nå er et minne fra boklanseringen den 5. mai 2022:

Dagny leser fra boka Arbeidshverdag med energi, og Ava Everland bygger opp under tekst med sang og musikk.