Tilbakemeldinger fra boklesere - TAKK!

Det er veldig kjekt med tilbakemeldinger fra deg som har lest boka Arbeidshverdag med energi, enten du liker det du leser eller ikke, har fått noe nytt å tenke på eller ikke. Kjekt å høre fra deg her eller på andre digitale flater!

Anmeldelser fra to storlesere på Instagram: 

@ninaheleser

Hva står over døra når du går inn til arbeidskollegaen dine? Det er en av mange elementer jeg tar med meg videre etter å ha lest fagboka «Arbeidshverdag med energi» av Dagny Krogedal Høie.

Dette var en forfriskende metode for å servere teori knyttet til arbeidslivet på en praksisnær, lettlest og håndgripelig måte. Innfallsvinkelen der vi blir kjent med Liv og kollegaene Åse, Stian, Fredrik, Gro og etterhvert også Benjamin, i deres arbeidshverdag som konsulenter med arbeidslivsrelaterte problemstillinger som spesialfelt. Vi følger dem gjennom Livs øyne i morgenkaffe og uformelle samtaler som strekker seg fra alt fra privatlivet til komplekse jobbmessige utfordringer. Det er stor takhøyde, rom for forskjellighet og tydelig trygghet og tillit mellom kollegaene. Absolutt et kollegafellesskap det er godt å høre til! Benjamin som kommer inn som et friskt pust med kritiske spørsmål og andre metoder, tas godt i mot og får en like stor og selvfølgelig plass som alle de andre medlemmene i denne etablerte gruppa - enda et godt tegn på trygghet og robusthet blant kollegaene.

Jeg likte boka veldig godt - trives godt med formen og språket! Flere ganger ble jeg invitert til refleksjon omkring egen arbeidshverdag, og enda flere ganger nikket jeg bekreftende eller merket meg et godt sitat fra enten Krogedal Høie selv eller fra andre hun har trukket inn. Og selvfølgelig; jeg fikk veldig, veldig lyst til å reise til Island 💚

Tusen takk for leseopplevelsen, masse ny lærdom + flott bokmerke og hyggelig hilsen@orku2022🙏🏼💚



Arbeidshverdag med energi ~ Dagny Krogedal Høie

Først vil jeg takke forfatteren, @orku2022 for lesereksemplaret. Jeg skulle gjerne hatt denne boka for flere år siden, men jeg er glad jeg har lest den nå. Jeg har alltid trodd at denne typen bøker kan være litt tunge, men det er ikke denne. Den er lettlest, korte kapitler og lett forståelige modeller. Jeg føler jeg har lært endel spesielt hvordan man bør kommunisere og hvordan man tar imot informasjon, og dette er ikke bare viktig på arbeidsplassen. Hvordan vi behandler ledere for eksempel, er også en ting jeg satte pris på å lese. Det er fort å glømme at de også er mennesker midt oppi konflikter. Er du ikke i jobb av ulike grunner, er det fint mulig å tenke seg mange situasjoner man kan bruke kunnskapen i denne boka. Jeg anbefaler den for alle som vil lære mer om mellommenneskelig forståelse.
Jeg fikk også veldig lyst til å dra til Island da jeg var ferdig med boka 😄 Les den, og du forstår.

Andre tilbakemeldinger

"Koser meg med boka di! Leser litt om gangen, og streker under mye jeg synes er viktig."

"Leser litt om gangen, må fordøye..Nye måter å tenke på for meg."

"Takk for den flotte boken din! Den ligger på pulten min som en inspirasjon i hverdagen."

"Så fint at du har skrevet boka, og etterlatt deg så mye reell og viktig kompetanse om hva som lager gode arbeidsmiljø."

"Nå har jeg lest boka di. Sitter blant annet igjen med at du er ei dame som innehar mye kunnskap om så mangt, og som du på en finfin måte mestrer å flette sammen i fortellingen om kaffegjengen...."

Del denne siden